avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cumul pensie cu salariul
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cumul pensie cu salariul

Pensie limita vârstă apoi optat pe art. 56 alin 1 lit c pot cumula pensia cu salariul
Cel mai recent răspuns: Soniamirea , utilizator 11:15, 30 Aprilie 2019
Mulțumesc frumos. Ca sa știu dacă mă pot lupta pentru drepturile mele și nu încalc nici o lege. Așa am înțeles și eu legea. Mulțumesc încă odată. Juristul instituției mi-a justificat ca nu as avea dreptul citând pct. 36 al deciziei cc 387, doar acest pct. Nu decizia în totalitate cu toate pct. Care sunt clare din punctul meu de vedere.
Ultima modificare: Marți, 30 Aprilie 2019
Soniamirea, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sunt angajat la stat, respectiv spital municipal, ... Alex2800 Alex2800 Buna ziua, sunt angajat la stat, respectiv spital municipal, ies la pensie in Martie anul viitor ( 2023 ) , am dreptul să rămân în continuare în câmpul ... (vezi toată discuția)
Oug 96/2018 - cumul pensie cu salariu adrianaispas adrianaispas In cazul in care o femeie care intruneste conditiile de pensionare pentru limita de varsta opteaza pentru continuarea executarii CIM actual ( cf. OUG 96/2018) ... (vezi toată discuția)
Cim determinat panzarumitica panzarumitica potrivit codului muncii, una din situatiile in care se incheie contract individual de munca pe perioada determinata este si cazul pensionarilor. Este vorba de ... (vezi toată discuția)