avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Ce obligatii am ca Intreprindere Individuala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Ce obligatii am ca Intreprindere Individuala

Am creat o platforma de comandat mancare online de la restaurantele din zona. Eu fac un parteneriat cu restaurantul: ei primesc comenzi prin intermediul aplicatiei, iar eu castig un comision/comanda, eu fiind intermediarul lor.
1. Trebuie sa am contract de colaborare cu restaurantele partenere?
2. Ce trebuie sa fac ca sa nu am probleme cu ANAF-ul?
Cel mai recent răspuns: Constantin Vera , Contabil 21:53, 29 Aprilie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

In principiu, trebuie sa emiteti facturi pentru comisioanele incasate, in baza unor contracte si sa inregistrati facturile in contabilitate, declarare la Anaf etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Justificare plati online IancuMaria96 IancuMaria96 Buna ziua! Cum se pot justifica platile online, efectuate de catre un client catre o firma, in cazul unui control ANAF? (vezi toată discuția)
Care e treaba cu tva-ul? sbbo95 sbbo95 Buna ziua, am o platformă de comandat mâncare online, precizez ca am infiintat o intreprindere individuală. Eu (platforma mea) sunt un fel de intermediar ... (vezi toată discuția)
Pot sa vând online ca pfa? simulete simulete Bună ziua, Va rog sa ma ajutați cu răspunsul la următoarea intrebare: Dacă deschid un Pfa pot vinde produse online (EX: sipca metalica). Și dacă da ... (vezi toată discuția)