avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită opozitia la executare
Discuție deschisă în Executare silită

opozitia la executare

La o Hotarare pronuntata in apel cu privire la o opozitie la executare se va accepta si recurs? si daca da ce chestiuni se vor pune in discutie ? cele din fond sau cele privind hot pronuntata in apel?:-/
Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 10:24, 24 Noiembrie 2009
Buna ziua !
Orice cale de apel poate fi supusa recursului( art.299 c.pr.civ.). Avand in vedere ca recursul se admite numai pentru motivele prevazute expres de lege( art. 304 c.pr.civ.), motive de nelegalitate, rezulta ca nu se vor discuta "chestiuni de fond".
Cu stima !
Ultima modificare: Marți, 24 Noiembrie 2009
Marius Zaharia, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea prev.de art.244(1) pct.1 cpc Irina S. Irina S. Aceasta cauza de suspendare poate fi invocata in fata instantei de recurs (la Tribunal) daca exista o alta judecata care se afla abia la fond ? Mai concret: ... (vezi toată discuția)
Nulitate recurs civil? dandanaua dandanaua Am declarat recurs impotriva unei sentinte nesusceptibile de apel, dupa doua saptamani de la pronuntare, deci inainte cu cateva zile de aparitia hotararii ... (vezi toată discuția)
Motive de recurs siloth siloth am pierdut un proces datorita prost administrarii probelor, acum trebuie sa depun recursul, dar am auzit ca nu prea se accepta recursurile. e adevarat? sunt ... (vezi toată discuția)