avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract locatiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract locatiune

Buna seara! Am un apartament pe care urmeaza sa-l inchiriez unui cuplu si am redactat contractul de locatiune. Chiriasii doresc ca acest contract sa fie incheiat doar intre mine si unul din ei deoarece lucreaza in cadrul armatei si a putea deconta suma. Am discutat cu ei si m-au rugat ca pe cealalta persoana sa o trec in act aditional. Intrebarea mea este, ce calitate ar avea? Sa trec locatar sau pur si simplu concubina locatarului? Actul aditional poate fi din aceeasi data cu contractul? Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Anna11111 , utilizator 17:26, 30 Aprilie 2019
Nu se pot adauga parti in contracte, prin acte adiționale.
Fie încheiati contractul cu ambii, fie doar cu respectivul domn.
Contractul este incheiat cu respectivul domn, insa pe dansa am trecut-o doar ca va locui in acel apartament, nu este parte a contractului.

Ultima modificare: Marți, 30 Aprilie 2019
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere pe numele parintilor psyche383 psyche383 Buna ziua, As dori sa imi inchiriez apartamentul unui student dar doresc sa semnez contractul cu unul din parintii acestuia. As dori sa stiu cum as putea sa ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere apartament ContSters294553 ContSters294553 Cum se procedeaza daca chiriasul zice initial un numar de persoane, ca dupa ce s-a mutat s-apara mai multe, in conditiile in care in contract nu este ... (vezi toată discuția)
De ce ar vrea un chirias sa inscrie in cartea funciara contractul de inchiriere? iuliana26 iuliana26 Recent chiriasul meu mi-a solicitat sa ii fac un act aditional la contractul de inchiriere prin care sa ii specific numarul cadastral al spatiului inchiriat si ... (vezi toată discuția)