avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestatie Pv suspendare permis
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestatie Pv suspendare permis

Hristos a Inviat!

Am o nedumerire in legatura cu PV,pe care l-am primit in urma exercitarii unei depasiri necorespunzatoare.

Daca contest PV,motivul fiind acela ca:
-data intocmirii procesului verbal nu corespunde cu data savarsirii contraventiei? eu am savarsit contraventia pe 29.04.2019,iar in pv apare la data intocmirii 28.04.2019.
-ulimul prenume este scris gresit "Daniel" in loc de Gabriel

As putea castiga contestatia?
Se mareste perioada de suspendare daca nu castig?

Atasez o poza mai jos.
[ link extern ]

O zi frumoasa va doresc!
Ultima modificare: Marți, 30 Aprilie 2019
GabiPetru, utilizator
Cel mai recent răspuns: Neagu Alin , utilizator 11:13, 30 Aprilie 2019
Buna Ziua!Cu toate ca nu stiu prea multe referitor la actele administrative,puteti contesta pv-ul la instanta de judecata,sectia contencios-administrativ in termen de 15 zile de la data primirii pv-ului.Tinand cont de erorile facute de politist in scrierea procesului verbal,aveti mari sanse sa obtineti anularea pv-ului.Prin urmare nu aveti nimic de pierdut,in afara de taxa de timbru in valoare de 20 de lei conform art.19 din OUG 80/2013 pe care va trebui sa o platiti.(Din cate stiu atunci cand apar erori semnificative in scrierea procesului verbal acesta nu este valabil in fata judecatorului,dar nu sunt sigur de aceasta informatie si nu am un temei legal pe care sa vi-l dau,deci,nu va insusiti acest lucru pana cand nu este verificat).Si nu,in caz ca instanta va respinge contestatia ta,nu se va marii perioada de suspendare a permisului. O zi buna!
Ultima modificare: Marți, 30 Aprilie 2019
Neagu Alin, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere suspendat c0nteazza c0nteazza Hristos a Inviat! În data de 9.04.2017 mi-a fost suspendat permisul pe 3 luni de zile din cauza depășirii limitei de viteză.Am fost depistat cu 144 Km/h ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis pentru încălcarea liniei continue. am șanse să câștig dacă depun plângere contravențională? Lino Lino Mi s-a intocmit un proces verbal pentru suspendarea permisului pe 60 zile pentru incalcarea liniei continue. Problema e ca imi pierd locul de munca. Daca imi ... (vezi toată discuția)
Amenzi vignete dupa 6 luni danyrom danyrom Buna ziua, Stimati colegi de forum, intrucat nu posed cunostinte avansate de drept, am rugamintea sa ma ajutati/indrumati in urmatoare problema atat cat ... (vezi toată discuția)