avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită IMPLINIREA PRESCRIPTIEI DREPTULUI DE A SOLICITA ...
Discuție deschisă în Executare silită

IMPLINIREA PRESCRIPTIEI DREPTULUI DE A SOLICITA EXECUTAREA SILITA

Buna ziua. Vorim despre CASS (asigurari de sanatate) pentru anul 2005. Decizia de impunere si titlul principal nu mi-au fost transmise valabil, contastat definitiv, cu autoritate de lucru juddecat (cu ocazia executarilor silite ANAF doar a obligatiilor accesorii, toate anulate pe motivul netransmiterii valabil). Am facut mai apoi in 2018 si recursul administrativ, adresat catre ANAF si redirectionat de acesta catre emitentul actelor CJAS in urma caruia am primit un raspuns, dar ANAF mai cere in continuare lamuriri CJAS-ului, desii au trecut propape un an de cind am facut contestatia administrativa si i-mi comunica in scris de acesta solicitare. Nu a fost si nu este pe rol o actiune de executare pentru titlul principal. . Intrebare : Ce pot face pentru a obtine o sentinta in anularea sau …?… a actului administrativ (titlul de creanta principal), din care sa rezulte IMPLINIREA PRESCRIPTIEI DREPTULUI DE A SOLICITA EXECUTAREA SILITA prin pierderea puterii executorii a documentelor fiscale, prescriptie pe care ANAF refuza sa o constate in anul 2019 dupa 14 ani de nasterea dreptului de a obtine executarea si emite executari an de an doar pentru obligatii accesorii, anulate toate.
Cu stima
Ultima modificare: Miercuri, 1 Mai 2019
sandry, utilizator
Cel mai recent răspuns: sandry , utilizator 16:41, 3 Mai 2019
Depuneti contestație la ANAF.Dacă nu se rezolva o sa va judecati daca aveti dreptate.
"Am facut mai apoi in 2018 si recursul administrativ, adresat catre ANAF ..."
Il mai fac odata ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Nemesoana Nemesoana In anul 2007 am facut un credit si nu l-am putut achita. In anul 2016 am primit de la un executor o poprire la munca.Si ulterior acte acasa precym ca in anul ... (vezi toată discuția)
Titlul executoriu pentru obligatiile fiscale accesorii intrerupe prescriptia titlului executoriu pentru obligatiile fiscale principale? olivia.neacsu olivia.neacsu Buna seara, Anul trecut am depus declaratia unica pentru venituri din chirii, si ca urmare a neplatii mi s-a emis un titlu executoriu pentru creante fiscale ... (vezi toată discuția)