avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate gaz
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

gaz

locuiesc la sat,nu am titlu de proprietate nu este intabulata.Am plan si act de cumparare a terenului.Casa este construita in 1972.eu am construit casa legal,figureaza la primarie,platesc impozit,Va-rog sa-mi raspundeti daca pot sa am gaz in casa...multumesc
Cel mai recent răspuns: ferus , utilizator 22:45, 1 Mai 2019
Daca exista retea de gaze in zona, detineti un proiect de racordare la retea intocmit de o firma autorizata si ati obtinut avizele necesare nu vad motivul pentru care nu ati putea avea gaze.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de racord gaze pe apartament stela chelner stela chelner Buna ziua Asociatia de proprietari a primit somatie pentru a prezenta autorizatie de racord pentru fiecare apartament care are instalatie de gaze. Exista ... (vezi toată discuția)
Ce acte recunosc dreptul la proprietate leonard.garoafa leonard.garoafa Doresc ca prin intermediul dumneavoastra sa aflu daca anexa 1 si 2 eliberate de primarie tin loc de act de proprietate pina la emiterea unuia ... (vezi toată discuția)
Care este regimul juridic al unei conducte de apa realizata de ... Nastone Nastone Care este regimul juridic al unei conducte de apa realizata de o persoana privata dar care se afla pe domeniul public si privat al statului. Un vecin care se ... (vezi toată discuția)