avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donatie

Dețin un teren cu contract de donație cu renta viagera și fiind respectata masa succesorala după decesul donatorului am organizat și suportat toate cheltuielile mai trebuie sa fac ceva documente la notar pentru a nu mai figura la cartea funciara claura de întreținere ptr defunct
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:13, 1 Mai 2019
Va duceti cu certificatul de deces la oficiul de cadastru si depuneti cerere pt radierea sarcinii din cartea funciara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calitatea ocpi pasiva Adrian Berdila Adrian Berdila Mi-a fost respinsa plangerea impotriva incheierii de carte funciara deaorece Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară nu are calitate procesuală ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu drept viager 45rodica 45rodica Buna ziua, Am mostenit o 1/2 de casa de la mama mea cu drept viager.In februarie 2017 a decedat.Va rog sa-mi spuneti daca trebuie sa intocmesc ceva ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire, lipsa acte pusa2mimi pusa2mimi Doresc sa apelez la un notar pentru dezbaterea succesiunii dar daca fratele care are actele casei si a pamantului nu vrea sa le prezinte cum fac rost de ele?De ... (vezi toată discuția)