avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Costuri deschidere ii sau pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Costuri deschidere ii sau pfa

Bună seara! Cât m-ar costa deschiderea unei firme ii sau pfa?
Cel mai recent răspuns: Magda95 , utilizator 08:19, 6 Mai 2019
Taxele s-au redus, insa trebuie sa platiti onorariul avocatului care se va ocupa de acte. Sunati un avocat.

Este absolut necesar să îmi iau un avocat ca să pot deschide firma?
Cabinet Individual Avocatura CAZACU IOANA a scris:

Taxele s-au redus, insa trebuie sa platiti onorariul avocatului care se va ocupa de acte. Sunati un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere pfa inactiv alex1981 alex1981 Buna seara, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: in anul 2009 mi s-a propus de angajator sa-mi fac PFA. am, facut o procura notariala prin care am ... (vezi toată discuția)
Pasii pentru a deschide o firma intercomunitara... tataru2012 tataru2012 Buna seara, Locuiesc in Belgia, si as dori sa deschid o firma intercomunitara, pentru a face comert. As dori daca se poate sa ma ajutati cu informatii cu ... (vezi toată discuția)
Deschidere firma pentru site pay to click (ptc) Crystyann Crystyann M-ar interesa si pe mine ce acte si cam cat m-ar costa sa deschid o firma care sa se ocupe cu administrarea unui site pay to click. Paid To Click este un ... (vezi toată discuția)