avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Radiere PFA inactiv
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Radiere PFA inactiv

Buna seara,
va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:
in anul 2009 mi s-a propus de angajator sa-mi fac PFA. am, facut o procura notariala prin care am imputernicit o persoana sa-mi deschida PFAul, dar dupa o perioada nu m-am mai inteles cu angajatorul si am incetat colaborarea.. am plecat de la firma si dupa ceva timp m-au sunat sa ma duc la ei sa iau documentele de infiintare a PFAului pe numele meu. Am luat documentele CIF-ul, etc insa nu am dat importanta..
Mentionez ca nu am depus niciun fel de declaratie de venit la ANAF si nu am folosit in niciun fel PFAul, nu am eliberat nicio chitanta ... practic nu m-am folosit de acest pfa.
Acum m-am autosesizat si vreau sa radiez acest PFA din Registrul Comertului si de la ANAF.
Va rog sa-mi spuneti cum pot sa fac acest lucru si mai ales la ce sanctiuni sunt pasibil..
daca aveti cunostinte despre vreo firma care s-ar putea ocupa de aceste lucruri avand in vedere ca nu prea am timp de alergat, v-as fi recunoscator.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 23:40, 24 Martie 2015
uitati-va aici care este procedura: [ link extern ]

adresati-va unui avocat din orasul dvs ca sa va ajute!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colaborare pfa cu o firma + imputernicire pe pers. fizica de la aceeasi firma jay jay Buna ziua, Detin un PFA pentru care am contracte de prestare servicii consultanta in IT cu 2 firme diferite. Una dintre aceste firme mi-a propus o ... (vezi toată discuția)
Cif si pfa. buna, traducator autorizat de catre mj, nu am pfa. ca sa colaborez ... Andreea1a9a0a0a Andreea1a9a0a0a Buna, Traducator autorizat de catre MJ, nu am PFA. Ca sa colaborez in regim de continuitate cu o firma pe traduceri mi s-a propus sa-mi eliberez CIF si sa ... (vezi toată discuția)
Colaborare pfa Angie_31 Angie_31 Buna seara! Mentionez ca sunt PFA si sunt traducator autorizat pe o limba straina. Este in regula sa colaborez cu alti PFA traducatori autorizati pe alte limbi ... (vezi toată discuția)