avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... bilete tratament
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

bilete tratament

Buna seara.Sunt pensionara si vreau sami fac cerere pentru un bilet de tratment.Am doua nepotele de 8 ani si 4ani de la fiica mea care a decedat si care primesc pensie de urmasi de la mama lor.Tutore este tatal lor. Vreau sa le iau si pe ele sa luam o camera de doua persone .Tatal lor mia spus ca imi face o procura notariala .El lucreaza si nu poate sa plece cu ele.VA rog spunetimi cum sa procedez.Ele au decizie si cupon de pensie beneficiaza de bilet pensionar ?.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Mai 2019
berleuza, utilizator
Cand cumparati biletul pentru dv. intrebati daca va pot insoti copiii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neacordarea pensiei de urmas chisarunicoleta chisarunicoleta pensia de urmas nu mia fost acordata de catre un functionar public din cadrul postei aflata in judetul dambovita pe motiv ca numai cel care are tutela asupra ... (vezi toată discuția)
Pensia anticipata poate fi cumulata cu alte venituri? artur1971 artur1971 Buna ziua ! As dori sa ma ajutati cu urmatoarea informatie . Matusa mea ar avea dreptul sa se pensioneze anticipat. Ea lucreaza ca insotitor pt fiul ei care ... (vezi toată discuția)
Minor angajat pe perioada vacantei marian1268 marian1268 fiica mea, in varsta de 17 1/2 ani, orfana de tata, primeste pensie de urmas, este eleva in clasa a 11-a, s-a angajat pe perioada nedeterminata, asa scrie in ... (vezi toată discuția)