avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Inchiriere albie minora rau
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Inchiriere albie minora rau

Buna seara.
Fiica mea minora detine un teren extravilan in apropierea unui rau .
Intre proprietate si rau exista o suprafata de apoximativ 1500 mp de teren mai tot timpul inundat.
As dori sa inchiriez acest teren cu scopul de a amenaja zona si a asigura scurgerea optima a raului intrucat este mai tot timpul plin de gunoaie iar autoritatile nu se deranjeaza in acest sens.
As dori sa stiu daca in calitate de reprezentant legal al fiicei mele pot face acest demers institutiei Apele Romane .
mentionez ca sunt persoana fizica.
orice sfaturi/sugestii , informatii privind costurile (?)sunt binevenite .
Multumesc cu anticipatie.
Cel mai recent răspuns: uncleben , utilizator 08:14, 31 Mai 2019
Chiar nu mă poate ajuta nimeni?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren partial in intravilan / partial in extravilan limitlessidea limitlessidea Buna ziua, Am o problema si nu stiu cum as putea sa o rezolv. In 2013 am cumparat un teren aflat partial in intravilan (cca. 55%), partial in extravilan ... (vezi toată discuția)
Amenajare iaz piscicol cu exploatare si valorificare agregate minerale lilis27 lilis27 Buna ziua, Detinem 30 ha teren extravilan avand categoria de folosinta arabil, conform extrasului de carte funciara.Pe acest teren si pe inca o suprafata de ... (vezi toată discuția)
Dreptul de uzucapiune poate fi transmisibil/vandut? ukeokecsuku ukeokecsuku Buna ziua . As dori sa achizitionez un teren extravilan de 2499 mp . Vanzatorul pretinde ca a depus o cerere de uzucapiune ( sper ca am formulat corect) pt ... (vezi toată discuția)