Buna ziua pe 26 aprilie am fost oprit de politisti la etilotest am avut 0.68 dupaia am fost la recoltare sange .rezultatul inca nu stiu .toata ziua nam mancat nimic pe la 2 pana la ora 8 am baut 4 beri eram la serviciu sotia mia dat un telefon ca copilul e bonav din cauza ca nicio farmacie nici la urgenta na fost un pediatru din cauza grabii mam urcat la volan. Pot sa scap cu 3 luni sau anuleza permisul ? Multumesc raspunsul
Bună ziua. De regulă, valoarea din sânge este de regulă cam dublă faţă de cea indicată de etilotest. Deci o să vină rezultatul cu o valoare de 1.35-1.40 în sânge. De la o.80 în sus în sânge, fapta constituie infracţiune.
O să aveţi permisul reţinut până la finalizarea procesului penal. La această valoare a alcoolemiei şi având în vedere contextul în care spuneţi că aţi condus aveţi şansa să obţineţi, dacă aveţi şi un avocat bun, o soluţie cu amânarea aplicării pedepsei, care nu reprezintă o soluţie de condamnare, şi atunci vă dobândiţi permisul înapoi. Mai ales dacă nu aveţi antecedente penale, aveţi loc de muncă, aveţi familie, copil, sunteţi integrat în societate. Trebuie scos în evidenţă caracterul cât mai puţin grav al faptei şi al dumneavoastră, ca persoană.
Dacă veţi fi condamnat, chiar şi cu suspendare sub supraveghere a executării pedepsei, vă va fi anulat permisul şi puteţi da din nou examen pentru obţinerea acestuia după 1 an de la data rămânerii definitive a soluţiei de condamnare, dacă nu primiţi şi o pedeapsă complementară de a nu mai conduce pentru o durată mai mare de timp, care poate fi între 1 şi 5 ani.
Buna ziua mai am o intrebare la dumneavoastra am sunato la IML dar de acolo nu da nici un rezulatat nici la telefon nici personal . Intrebarea este: cand as putea sa aflu rezulatatul ? Cam cat timp dureaza ?
Buna ziua mai am o intrebare la dumneavoastra am sunato la IML dar de acolo nu da nici un rezulatat nici la telefon nici personal . Intrebarea este: cand as putea sa aflu rezulatatul ? Cam cat timp dureaza ?