avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pozitiv la thc in sange
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pozitiv la thc in sange

Mi-au venit rezultatele INML si mi-a iesit pozitiv la thc in sange ,declarand ca am consumat cu 1 zi inainte ,si martorii mei la fel ..Intrebarea mea este ,la ce ma pot astepta,si ce se intampla cu permisu de conducere ? il am suspendat de 5 luni ....Aceste luni se iau in considarere la solutia finala ?
Probabil veti primi cu suspendare. Din pacate, cele 5 luni nu au nicio relevanta si nu vor fi scazute din perioada de suspendare/anulare a permisului.
Probabil este începută urmărirea penală pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive.
Dacă se va dispune trimiterea în judecată și o eventuală soluție de suspendare, permisul de conducere se va anula.
Angajați-vă un avocat care să încerce încheierea unui acord de recunoaștere a vinovăției pentru o soluție de amânare a aplicării pedepsei. Trebuie să vă consutați cu acesta înainte.

Avocat Matache Alexandru
Baroul Cluj
Se poate solicita la INML o expertiză prin care sa se stabileasca daca la momentul în care ati fost depistat erati sub influența substanțele psihoactive si daca v-a fost afectată capacitatea de a conduce.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara , am o întrebare am fost oprit în trafic acum ceva ... Alexalex3121. Alexalex3121. Buna seara , am o întrebare am fost oprit în trafic acum ceva timp si am fost testat cu aparatul droag test , am ieșit pozitiv la T1B THC dupa ceva timp au ... (vezi toată discuția)
Permis Otilia44 Otilia44 Buna ziua! un amic a fost prins conducând autoturismul sub influenta substanțelor interzise (canabis) si permisul i-a fost luat de catre politisti ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat condus sub influenta psihoactive? alexandru13cozzmin alexandru13cozzmin Permis suspendat condus sub influenta psihoactive? Am dat probe de sange Am inteles ca daca imi platesc analizele ajung in termen de 30/45 zile! Am sanse sa ... (vezi toată discuția)