Mi-au venit rezultatele INML si mi-a iesit pozitiv la thc in sange ,declarand ca am consumat cu 1 zi inainte ,si martorii mei la fel ..Intrebarea mea este ,la ce ma pot astepta,si ce se intampla cu permisu de conducere ? il am suspendat de 5 luni ....Aceste luni se iau in considarere la solutia finala ?
Probabil este începută urmărirea penală pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive.
Dacă se va dispune trimiterea în judecată și o eventuală soluție de suspendare, permisul de conducere se va anula.
Angajați-vă un avocat care să încerce încheierea unui acord de recunoaștere a vinovăției pentru o soluție de amânare a aplicării pedepsei. Trebuie să vă consutați cu acesta înainte.
Se poate solicita la INML o expertiză prin care sa se stabileasca daca la momentul în care ati fost depistat erati sub influența substanțele psihoactive si daca v-a fost afectată capacitatea de a conduce.
Permis
Otilia44
Buna ziua!
un amic a fost prins conducând autoturismul sub influenta substanțelor interzise (canabis) si permisul i-a fost luat de catre politisti ... (vezi toată discuția)