avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare Auto
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare Auto

Buna ziua,

Buletinul meu a expirat recent. Pot face asigurare auto in timp ce se reinoieste?
Cel mai recent răspuns: MihaiZhao , utilizator 15:24, 8 Mai 2019
Buna ziua, ati depus documentele necesare pentru reinnoirea actului de identitate si l-ati predat pe cel vechi?
Buna ziua,

Momentan nu am depus actele pentru ca nu sunt in tara.

Cum ma intorc am nevoie sa fac asigurarea si banuiesc ca ar dura cateva zile sa se reinoiasca.

Voiam sa stiu daca se poate face asigurarea in timp ce se reinoieste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin expirat pierdut Andreeamnt Andreeamnt Buna ziua! Am fost sa imi solicit un nou buletin (motiv: urma sa expire cel vechi) si mi s-a spus sa revin cu vechiul buletin pentru a-l lua pe cel nou. Intre ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, săptămâna viitoare trebuie sa plec în germania ... Amy Ciubotariu Amy Ciubotariu Bună ziua, săptămâna viitoare trebuie sa plec în Germania și încă am buletinul valabil, trebuie sa ma întorc după 3 - 4 luni în tara, doar ca ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate expirata calin_alexandru calin_alexandru Buna ziua , am o intrebare si v-as fi recunoscator daca ma puteti lamuri. Locuiesc in Italia de cativa ani iar recent am observat ca mi-a expirat C.I ... (vezi toată discuția)