avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatoria civila cu cartea de identitate expirata?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatoria civila cu cartea de identitate expirata?

Pot oficua casatoria civila cu pasaportul? Buletinul Este expirata si suntem in strainatate,deci nu pot reface buletinul inainte.
Ultima modificare: Joi, 2 Mai 2019
OANA IULIANA2, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 12:24, 5 Mai 2019
Sunati la consulat sa va asigurati , este posibil si cu pasaportul.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În ce țară sunteți? Pe site-urile consulatelor sunt informații în general complete.

Nu în orice situație un pașaport cum aveți dvs. ține loc de act de identitate, e posibil să aveți nevoie de pașaport pentru cetățean român cu domiciliul în străinătate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Crds - pasaport expirat ssimonab ssimonab Buna.sunt cetatean roman cu domiciliul in strainatate.(italia). pe pasaport am mentiunea \\"titularul acestui pasaport are domiciliul in strainatate\\",deci ... (vezi toată discuția)
Repatriere si buletin de identitate ContSters355359 ContSters355359 Buna ziua , In cazul repatrierii ce acte trebuie , ce demersuri , pentru reprimirea buletinului de identitate ??? Mentionez ca ma reintorc in tara dupa o ... (vezi toată discuția)
Schimbare carte identitate in spania + certificat nastere bebe pentru zbor daniela013 daniela013 Buna ziua, va rog daca puteti sa ma ajutati cu cateva informatii...anul viitor imi expira buletinul (2014) si as dori sa stiu cum il pot renova de la ... (vezi toată discuția)