avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara, calcul și cuantum maxim poprire
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara, calcul și cuantum maxim poprire

Bună ziua! Soțul meu a fost dat în judecata pt majorarea pensiei de întreținere minor. Sentința sa dat în 7 decembrie 2018 și sa hotărât sa plătescă 1/4 din venitul net de la data de 9 septembrie 2018 când a fost depus dosarul. A fost la judecătorie și a legalizat copia de pe hotărârea judecătorească în luna aprilie 2019 deoarece nu a știut ca legea sa schimbat și nu mai trimite tribunalul sa serviciu. A fost la financiar la serviciu cu acea copie și de acolo i sa spus ca se va calcula și primele și sporurile nu doar venitul din salariu net. Intrebare: se calculează din venitul net cu prime cu tot sau doar salariu net? Au voie cei de la serviciu sa i oprească tot salariu pana ajunge la zi? Din septembrie 2018 i sa oprit doar suma veche de 380 de lei pana în prezent.
Cel mai recent răspuns: doru 40 , utilizator 13:28, 3 Mai 2019
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
salutare! da se ia in considerare si primele si orele suplimentare si sporurile doar diurna nu se ia in considerare.. acum cu ce a ramas din urma nu stiu ce sa zic.. depinde daca te poti intelege dar de obicei nu se ajunge la un acord..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara Gong Gong Buna seara.Am.avut pruma.sentinta la divort prin acord,stabilirea domicilului la.minori,exercitarea autoritatii parintesti in comun,dar nu ne am inteles in ... (vezi toată discuția)
Plata pensiei de întreținere sebastian091074 sebastian091074 Bună ziua Am o hotărâre de instanță definitivă cu poprire pe salariu a pensiei de întreținere pentru 2 copii minori din luna iunie 2018...hotararea a ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere- retinere din salariu dodorel62 dodorel62 Am divortat in luna mai 2011,iar hotararea definitiva a ramas incepand cu septembrie 2011.Atunci sa stabilit ca am de platit o pensie de 500ron pana la majorat ... (vezi toată discuția)