avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendare permis

Buna ziua, mi-a fost permisul suspendat le o perioada de 60 de zile au prelungit încă 30 de zile deoarece nu l-am predat poliției inmediat la pronunțarea procesului( dar atenție! Pronunțarea a fost in data de 7 dar eu am primit Postal decizia in data de 20)! Acum eu sunt angajata in Franța și nu pot sa ma duc sa îl predau. Este obligatoriu sa îl trimit in țara? Sau după cele 90 de zile pot sa îl folosesc din nou? Va mulțumesc

Alte discuții în legătură

Mi-a fost suspendat permisul pe nedrept, nu era semn de interzis la stânga dar am pierdut inclusiv apelul. mai am cale de atac, și când trebuie să îl predau? Paula Anghel Paula Anghel Buna ziua, am condus autoturismul și am ieșit din parcarea Peny am luat-o la stânga care după câteva secunde am văzut mașina poliției, agentul ... (vezi toată discuția)
Pot pierde permisul? mihaela daniela mihaela daniela buna seara!am si eu o intrebare acum ceva timp in urma sotul meu a pierdut procesul cu politia pentru retinerea permisului pentru depasire pe linia ... (vezi toată discuția)
Prelungire retinere permis klaudiu85 klaudiu85 In data de 13.04.2011 mi-a fost respinsa plangerea pe care am depus-o impotriva pv prin care imi era retinut permisul pe timp de 30 de zile.Pana azi nu mi-a ... (vezi toată discuția)