avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1193 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... este necesara autorizatie de construire pentru ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

este necesara autorizatie de construire pentru amplasarea unei platforme mobile, pentru o perioada de aprox 1 luna?

este necesara autorizatie de construire pentru amplasarea unei platforme mobile, pentru o perioada de aprox 1 luna? Pe platforma mobila se va afla o aparatura medicala.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Popescu , Consilier juridic 09:36, 16 Mai 2019
Dacă platforma e înmatriculată, nu e nevoie. Contrar e construcție, chiar dacă e temporară
Va multumesc pentru raspunsul dumneavoastra!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Necesitate obtinere autorizatie de construire juridic dana juridic dana Am nevoie de autorizatie de construire in cazul in care doresc sa amplasez pe terenul proprietate, noua casute din lemn cu destinatia de spatiu pentru birou, ... (vezi toată discuția)
Aviz amplasare casa pe roti Squereld Squereld Buna ziua, doresc sa amplasez pe un teren intravilan, o structura mobila pe roti de aprx. 60-70mp. In acest sens am inteles ca astfel de constructii sunt ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie 123321123 123321123 pt amplasarea unei constructii mobile pe terenul meu imi trebuie autorizatie? (vezi toată discuția)