Am avut un accident în urma căruia mi-am pierdut cunoștința, iar când mi-am revenit am constatat că mi-au dispărut toți banii. Polițiștii nu m-au sfătuit să depun plângere și pentru asta, pot s-o fac acum?
am fost singurul participant intr-un eveniment rutier care s-a soldat cu vatamarea mea corporala si pierderea temporara a cunostintei, am fost luat cu salvarea, am stat trei zile in spital, dar dupa producerea accidentului toti banii avuti la mine au disparut, nu stie nimeni nimic de ei. Am depus plangerea rutiera unde mi-am asumat producerea accidentului, a fost o duminica ghinionista ce sa zic,Acum nu stiu ce sa fac, politistii nu m-au sfatuit sa depun alta plangere, ei au dorit ca aceea rutiera sa fie depusa, parca aveau un plan! Chiar au mentionat sa nu trec in ea ca au disparut diverse de la mine. Eu as vrea sa va intreb daca pot depune o alta plangere si cum sa o formulez, tipic nu stiu, suma pierduta a fost destul de mare, am fost surprins ca in hainele mele din ziua respectivanu mai exista decat 0,8 Ron!
asta i-am intrebat si eu, dar probabil nu vor sa munceasca, la Bragadiru la politia rutiera am fost intrebat: de unde stiu ei ca eu aveam bani la mine....
precizez ina o data ca accest accident s-a intamplat pe o strada in constructie eu fiind biciclist, nu cu masina, sper sa se modifice, eu nu am scris asta.
Intrebare ca sa se musamalizeze un eventual furt: ".....la Bragadiru la politia rutiera am fost intrebat: de unde stiu ei ca eu aveam bani la mine....". Raspuns: - De unde stiu ei ca NU aveam bani la mine? Banul, "e ochiul dracului", poate chiar si ptr. un politist, daca nu erau martori prin jur, sau si ptr. unii angajati de spital. Legea ar trebui sa condamne dublu furtul de la persoanele vulnerabile: accidentati, copii. batrani, persoane cu handicap. Nu vad de ce exista aceste doua notiuni: furt si furt calificat, a doua fiind fapta agravanta... noapte sau zi, e furt si cei care fura ziua sunt si mai periculosi si cu mai mult tupeu. Cel mai urat lucru e cand se profita de nenorocirea altuia, ca la accidentul lui R. Ciobanu, unde s-a vazut lipsa de empatie si caracterul josnic al unor sateni din zona.
eu am nevoie acum de un exemplu complet de plangere penala ca sa o scriu pe a mea si sa nu stau acolo dupa politisti sa o scriu acolo. vreau desigur sa o depun, daca ma poate ajuta cineva cu un model de plangere penala si unde o pot depune
nu pot depune efort fizic sa stau mult in picioare, etc
Furt
cren
am constatat ca mi s-a furat din curtea casei un numar de bare de fier.
Cum pocedez, fac o sesizare la politie sau direct plangere penala la Parchet.
Eu ... (vezi toată discuția)