avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Desființarea postului pe care sunt angajat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Desființarea postului pe care sunt angajat

Ce urmări are acest lucru pentru mine ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:23, 6 Mai 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. In primul rand, ramaneti fara loc de munca.

2. In al doilea rand, puteti beneficia de somaj ... detalii pentru somaj :
www.avocatnet.ro/forum/discu...

3. In al treilea rand, beneficiati de salarii compensatorii daca sunt prevazute in c.i.m., in c.c.m. aplicabil angajatorului sau in reg.intern al acestuia.
E obligat să mă ,, bage " în somaj ?
Mulțumesc , o zi frumoasă !
Ultima modificare: Duminică, 5 Mai 2019
iahu62, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Desfiintarea postului are ca urmari , in cele mai multe situatii, concedierea salariatului pentru motive care nu tin de persoana sa.
Dacă sunt in concediu medical poate desființa postul ? Mulțumesc , o seară plăcută !
Da, poate desfiinta postul chiar daca sunteti in concediu medical...

Alte discuții în legătură

Desfiintare post remenyseg remenyseg Buna ziua. In perioada preavizului pentru desfiintare post angajatul are dreptul de a absenta 8 ore/zi de la programul unitatii pentru a-si cauta loc de ... (vezi toată discuția)
Am fost in somaj pana acum 8 luni (feb. 2023) cand m-am angajat. ... SANTIER SANTIER Am fost in somaj pana acum 8 luni (feb. 2023) cand m-am angajat. (SC A) Acum (sept. 2023) schimb job-ul. (SC B) La sc B am o perioada de proba, ... (vezi toată discuția)
Relatii de munca. Marinescu Lucian Marinescu Lucian Un angajat are doua contracte de munca la doua societati diferite. La o societate de cateva saptamani prezinta periodic concediu medical. La cealalalta se ... (vezi toată discuția)