avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Desființarea postului pe care sunt angajat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Desființarea postului pe care sunt angajat

Ce urmări are acest lucru pentru mine ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:23, 6 Mai 2019
Mă poate concedia dacă sunt in medical ? Mulțumesc !
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Concedierea salariatilor nu poate fi dispusa pe durata incapacitatii temporare de munca, stabilita prin certificat medical conform legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare post remenyseg remenyseg Buna ziua. In perioada preavizului pentru desfiintare post angajatul are dreptul de a absenta 8 ore/zi de la programul unitatii pentru a-si cauta loc de ... (vezi toată discuția)
Am fost in somaj pana acum 8 luni (feb. 2023) cand m-am angajat. ... SANTIER SANTIER Am fost in somaj pana acum 8 luni (feb. 2023) cand m-am angajat. (SC A) Acum (sept. 2023) schimb job-ul. (SC B) La sc B am o perioada de proba, ... (vezi toată discuția)
Relatii de munca. Marinescu Lucian Marinescu Lucian Un angajat are doua contracte de munca la doua societati diferite. La o societate de cateva saptamani prezinta periodic concediu medical. La cealalalta se ... (vezi toată discuția)