avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Drepturi după divorț
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Drepturi după divorț

Bună ziua. Sunt căsătorită din 2003.
Am facut împreună cu sotul mult renovări, și construcții pe pamantul părinților soțului.
Nu pot in nici un fel demonstra ca am investit vreun ban, fiind pensionara oe caz de boală.
As dori să știu,in caz de divorț,fiind sotia legala de 16 ani,daca am vreun drept la vreo despăgubire materiala. Soțul are un copil,dintr o căsătorie anterioară.
Va mulțumesc.
Puteti demonstra investițiile cu orice proba nu doar cu,facturi ci chiar cu martori,cu o expertiza de specialitate etc.Daca existau și înscrisuri era mai simplu dar trebuie dovedit de unde aveați dvs banii din ce surse și apoi ca banii respectivi au mers în renovarea casei.Discutati cu un av sunt cauze ce necesita sfaturi de specialitate.
Deci fara aceste dovezi,nu voi primi nimic după divorț?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cred ca raspunsul meu a fost suficient de clar
Pt mai multe amănunte în funcție de situația dvs,veniturile soțului,veniturile dvs din timpul căsătoriei,bunurile cumparate discutați cu un av.
.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. sunt căsătorită timp de 24 de ani cu soțul meu. ... MelaMela MelaMela Buna seara. Sunt căsătorită timp de 24 de ani cu soțul meu. Locuim împreuna cu părinții mei, casa e pe numele tatălui meu. De ceva timp avem probleme ... (vezi toată discuția)
Divort-partaj sau nu? alina_06 alina_06 buna ziua,sunt casatorita de 3 ani,iar din august anul trecut eu si sotul meu ne-am despartit,dar nu si cu”cu acte”..pana in august eu am fost o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt casatorita de 20 de ani si stau in casa sotului. ... ozana.cos ozana.cos Buna ziua, Sunt casatorita de 20 de ani si stau in casa sotului. Casa este jumatate pe numele lui, jumatate pe numele fratelui lui. Este un apartament in ... (vezi toată discuția)