avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... intampinare intervenient
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

intampinare intervenient

Am primit o comunicare de la judecatorie prin care mi se solicita sa depun intampinare .In ce consta aceasta si daca sunt oblogat sa o fac ...Mentionez ca am avut un accident rutier soldat cu o victima .Dosarul este pe civil
Ce trebuie sa cuprinda aceasta intampinare ????
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Mai 2019
basano, utilizator
Cel mai recent răspuns: basano , utilizator 12:07, 5 Mai 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună seara,

în cuvinte simple, întâmpinarea reprezintă părerea, poziția și apărările Dvs. în legătură cu cererea de chemare în judecată.
În cazul Dvs. concret, dacă sunteți cel care a provocat accidentul, sunteți chemat în judecată împreună cu asigurătorul RCA, cel din urmă fiind cel care răspunde pentru Dvs. și care va fi obligat la plata despăgubirilor.
Mulțumesc!
Să înteleg că trebuie să depun această întâmpinare??
Nu știu cum să o formulez!

Mulțumesc din suflet !
O zi bună !

Ultima modificare: Duminică, 5 Mai 2019
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligație întâmpinare dosar civil Perfecta2020 Perfecta2020 In cazul unei cereri de chemare în judecată pentru despăgubiri a unei societăți de asigurare de către victima unui accident rutier, in care societatea de ... (vezi toată discuția)
Accident auto in 2009, fapta prescrisa in 2012? Magherescu Magherescu Buna ziua. In aprilie 2009 a avut loc un accident auto cauzat din vina mea, soldat doar cu daune materiale. Politia a venit la locul faptei, am semnat ... (vezi toată discuția)
Asigurare rca astra- accident minor mariabondar136 mariabondar136 Buna ziua, In urma cu un an am avut un accident minor , rezolvat pe cale amiabila.Eu am fost de vina. Aveam asigurare RCA la ASTRA. Masina avariata de mine ... (vezi toată discuția)