avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Interogatoriul paratului
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Interogatoriul paratului

Buna ziua. In chemarea in judecata scria ca se vrea interogatoriul paratului. In faza de fond nu am fost chemat . Este posibil daca nu au uzat de aceasta posibilitate , sa o ceara in faza de apel. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Liviu44 , utilizator 09:51, 5 Mai 2019
Poate partea adversă a renunțat la administrarea acestei probe,poate a fost solicitată si judecătorul nu a incuvintat-o.Depinde de aceste ipoteze un posibil răspuns.Oricum chiar daca se solicita in apel și se administrează credeti ca poate schimba ceva,ca are un rol covarsitor în judecarea cauzei?
Buna ziua. Nu a fost solicitata si nici nu a fost respinsa de catre judecator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cai de atac intr-un proces de granituire razvan2487 razvan2487 Intr-un proces de granituire am refuzat efectuarea unei expertize TOPO, datorita unor aranjamente pe care le poate face paratul cu topometristul, fiind vorba ... (vezi toată discuția)
Probele propuse de reclamant pot fi folosite si de parat? CristescuD CristescuD Reclamantul a propus o anumita proba, iar mie ca si parat imi foloseste in dovedirea unei stari de lucruri acea proba. Pot sa o atasez si eu la doar in ... (vezi toată discuția)
Solicitare interogatoriu parat radu16 radu16 buna seara ,,,cum trebuie sa solicit instantei ,chemarea la interogatoriu ,pentru un parat ? inmanez judecatorului solicitarea scrisa pentru ... (vezi toată discuția)