avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Mi-a fost stricat și furat gardul. E legal să fiu ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Mi-a fost stricat și furat gardul. E legal să fiu obligat de Poliția locală să-l refac?

Daca am un teren si gardul cu care a fost imprejmuit a fost stricat si furat este legal sa ma oblige politia comunitara sa refac gardul
Ultima modificare: Duminică, 5 Mai 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: mcolaborare , utilizator 20:07, 6 Mai 2019
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
... hm... legal nu! ... dar, este indicat! ... pentru interesul dvs.
Daca se intampla sa intre cineva pe terenul dvs. si sa ... faca un foc, de exemplu, sau sa culeaga iarba de pe teren... sau mai stiu eu ce... nu veti putea trage la raspundere persoana respectiva pentru ca ea va putea oricand sa invoce faptul ca nefiind ingradit terenul a crezut ca e al nimanui sau al primarie sau... alte motive.
... si nu veti avea ce sa faceti!
Ultima modificare: Duminică, 5 Mai 2019
Cabinet individual de avocat „Petrescu C.”, Avocat
Depinde ce fel de teren.... nu cred ca ar trebui sa ne ingradim fiecare tot pamantu pe care il detinem. Ati depus plangere ca a fost stricat si furat gardul?
Ultima modificare: Luni, 6 Mai 2019
mcolaborare, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Natură vs teren proprietate ovi1x ovi1x Bună ziua. Se poate afla dacă o zonă sau un teren este \'natură\' sau este în posesia cuiva? Dacă eu merg într-o zonă pe care o consider natură, ... (vezi toată discuția)
Posibila inscenare alinutzu89 alinutzu89 Bunicul s-a trezit cu politia acasa. Motiv ? Un cal cu piciorul taiat a fost gasit pe un teren de-al lui. Proprietarul calului cere daune de 1300 ron. Ce ... (vezi toată discuția)
Cine plateste pentru gard cristian1807 cristian1807 am si eu o nelamurire . am cumparat un teren si acuma vreau sa-l imprejmuiesc cu un gard. de fapt sa termin imprejmuirea lui pentru ca o parte am imprejmuito ... (vezi toată discuția)