avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Informatii necesare executare silita
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Informatii necesare executare silita

Am castigat recent un proces civil cu un samsar de masini. Acesta a declarat la politie o adresa de domiciliu, adresa care este si pe buletinul lui.
Pentru procesul penal politistul de caz spune ca a fost la adresa si nu sta nimeni acolo, ca asa i'a spus administratorul. Pentru una dintre infatisari a semnat o chiriasa (asa scrie pe citatia depusa la dosar).
Ma intereseaza ce acte scrise se pot cere sa se verifice la administratie pentru a se vedea daca este proprietarul apartamentului, pentru a il executa silit. Copie dupa titlul de proprietate se afla la administrator? Dar dupa contractul cu chiriasa?
Daca are viza de flotant pe buletin pentru alta adresa acest lucru este notificat in scris si la administratorul blocului de pe buletin?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 05:13, 6 Mai 2019
Mergeti cu titlul la un executor judecatoresc pentru punere in executare si acesta cunoastesi va folosi toate metodele prin care va identifica bunuri in proprietatea debitorului . Administratia blocului nu are aceste acte.
Reprezentantul legal al asociatiei de proprietari conform disp L nr 196/2018 este presedintele de asociatie care reprezinta si apara interesele asociatiei de proprietari si ale membrilor proprietari in relaiile si fata de terti inclusiv in instanta de judecata
In baza hotararii judecatoresti definitive contactati birou executor judecatoresc responsabil teritorial care in baza cererii dv va demara procedurile necesare inclusiv relatii la asociatia de proprietari
Birou executor judecatoresc il aleg eu sau trebuie sa fie din sectorul unde locuieste paratul?

Ultima modificare: Luni, 6 Mai 2019
Manuela Rășină, administrator
Diamandi, ați mai deschis un topic cu acest subiect. Nu mai faceți asta, vă rog să citiți regulamentul forumului:
3.3. Nu deschide acelaşi topic de mai multe ori sau pe secţiuni diferite ale forumului. Topicurile în plus vor fi șterse de administratori sau moderatori.
www.avocatnet.ro/forum/main/...

Tot în regulament scrie că sunteți rugat să nu mai citați inutil mesajele:
2.10. Poţi apela la funcţia de citare dintr-un mesaj anterior al altui utilizator cu condiţia ca acest citat să nu se afle pe aceeaşi pagină și să fie doar fragmentul la care te referi. Te rugăm să nu exagerezi cu citarea întregului mesaj dacă nu e necesar.
Încărcați inutil pagina și îngreunați citirea topicului.

Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am câștigat recent un proces civil cu un samsar de mașini. care este procedura de executare silită? Diamandi Diamandi Am castigat recent un proces civil cu un samsar de masini. Care sunt pasii urmatori pentru a recupera banii pe care trebuie sa mi\'i dea? Problema este ca la ... (vezi toată discuția)
Semnaturile electronice certificate pe contracte comerciale in instanta de judecata? Oana.Musceleanu Oana.Musceleanu Buna, Se accepta semnaturile electronice certificate pe contracte comerciale in instanta de judecata? Multumesc! (vezi toată discuția)
Lamurire stergere subiect forum laur2013 laur2013 lamurire cu stergerea ultimului subiect din forum (vezi toată discuția)