avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vatamare corporala din culpa- ped. de 1 an si 6 luni ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vatamare corporala din culpa- ped. de 1 an si 6 luni inchisoare, cu suspendarea executarii sub supraveghere. Calcul termen reabilitare de drept.

Buna ziua tuturor , in anul 2018 octombrie am primit decizia definitivă SI irevocabilă de la un accident rutier ,vătămare corporală din culpa ,am primit 1 an SI 6 luni închisoare sub supraveghere SI 3 ani probațiune iar de permis mai pot da după 3 ani ,întrebarea mea este când am cazierul curat ? Imediat ce trec cei 3 ani sau se mai adaugă încă 3 ani ? Se poate face o reabilitare judecătorească în acest sens sa am cazierul curat ? Când îl scot da fie alb .? Cu stima !
Ultima modificare: Luni, 6 Mai 2019
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Am înțeles ,mulțumesc frumos tuturor pentru timpul acordat ! Toate cele bune .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare cazier Tasnádi Tasnádi Mă interesează am fost condamnat la3 ani cususpendare cînd o să am cazierul curat??????? pedeapsa3 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa cu suspendarea executarii sub supraveghere -art 91 ncp/reabilitare, termen Iulian1012 Iulian1012 Pedeapsă de executat de fiecare inculpat: 3 ani închisoare şi 1 an pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prevăz. de art. 66 lit. a şi lit. b ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa cu suspendarea executarii sub supraveghere- reabilitare, calcul termen Ginelinho Ginelinho Buna ziua, In 2015 am fost condamnat la 1 an de inchisoare cu suspendare si mi s-au dat 2 ani de supraveghere. Intrebare : \"Cand pot avea cazierul ... (vezi toată discuția)