avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate În 2015 m-am înscris la o facultate și am achitat ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

În 2015 m-am înscris la o facultate și am achitat 50% din taxă. Nu am reușit să urmez cursurile și vreau să îmi recuperez actele originale, există soluție pentru asta fără a plăti integral taxa?

Buna ziua, in 2015 am dorit sa urmez o facultate. Datorita unor probleme nu am putut face acest lucru. Am achitat 50% din suma urmand sa platesc restul pe parcursul anului. Am facut greseala de a lasa actele originale la ei, iar acum nu vor sa le elibereze pana nu platesc integral.
Exista o solutie pentru a le recupera fara a platii restul sumei?
Multumesc anticipat.

Daca am gresit forumul rog un administrator sa il mute.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Mai 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: DinuX , utilizator 14:41, 9 Mai 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Somați Universitatea printr-un avocat, șansele să vi le elibereze sunt covârșitoare de vreme ce oricum a operat prescripția și pentru a evita intentarea de către dvs a unei acțiuni în instanță!
Va multumesc pentru raspunsuri!
Cu respect, Stefan.
Salut,
Am trecut și eu prin asta cu Universitatea București în 2011. Am adoptat un ton ferm, le-am cerut ROI-ul și i-am întrebat ce lege au în spate. N-a mai fost nevoie să ajung până la decan, mi le-au dat în aceeași zi.
Verificati totusi sa fi trecut 3 ani de la termenul la care ar fi trebuit sa platiti ultima rata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen eliberare adeverinta licenta razor razor Buna ziua, V-as ruga sa ma ajutati cu o informatie scurta, pentru ca am cautat pe acest forum, pe site-ul ministerului si pe Google in general, dar nu am ... (vezi toată discuția)
Facultate crisu_10 crisu_10 buna ziua.problema mea este urmatoarea:m-am inscris la facultate in sesiunea de vara,la management si acum sunt anuntat ca nu se mai tine clasa,ca se ... (vezi toată discuția)
Refuzul eliberãrii diplomei de bacalaureat de cãtre facultate delippity delippity Bună ziua! Sunt student în primul an la Facultatea de Jurnalism în regim cu taxă. Am fost exmatriculat datorită faptului că nu m-am prezentat la ... (vezi toată discuția)