În 2015 m-am înscris la o facultate și am achitat 50% din taxă. Nu am reușit să urmez cursurile și vreau să îmi recuperez actele originale, există soluție pentru asta fără a plăti integral taxa?
Buna ziua, in 2015 am dorit sa urmez o facultate. Datorita unor probleme nu am putut face acest lucru. Am achitat 50% din suma urmand sa platesc restul pe parcursul anului. Am facut greseala de a lasa actele originale la ei, iar acum nu vor sa le elibereze pana nu platesc integral.
Exista o solutie pentru a le recupera fara a platii restul sumei?
Multumesc anticipat.
Daca am gresit forumul rog un administrator sa il mute.
Somați Universitatea printr-un avocat, șansele să vi le elibereze sunt covârșitoare de vreme ce oricum a operat prescripția și pentru a evita intentarea de către dvs a unei acțiuni în instanță!
Salut,
Am trecut și eu prin asta cu Universitatea București în 2011. Am adoptat un ton ferm, le-am cerut ROI-ul și i-am întrebat ce lege au în spate. N-a mai fost nevoie să ajung până la decan, mi le-au dat în aceeași zi.
Facultate
crisu_10
buna ziua.problema mea este urmatoarea:m-am inscris la facultate in sesiunea de vara,la management si acum sunt anuntat ca nu se mai tine clasa,ca se ... (vezi toată discuția)