avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune dupa moartea parintilor si bunicilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune dupa moartea parintilor si bunicilor

In urma decesului parintilor a ramas o casa plus terenul aferent intravilan, propietate ce era a tatalui care a decedat primul. Alte terenuri extravilane sunt pe numele bunicilor care au locuit la aceeasi adresa si de care se foloseau parinti .
Cum se poate dezbate succesiunea tinand cont ca suntem 4 frati, unul dintre ei locuind acolo? Multumesc !
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Mergeti la notar cu copiii bunicilor sau cu descendentii lor se dezbateti succesiunea dupa ei.
Dupa aceia dezbateti succesiunea de pe urma parintilor.
Dacă vă înțelegeți, rezolvați la notar.
Dacă nu, veți ajunge în instanță.
Mergeți prima dată la notar!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune radumaier radumaier Buna ziua, Am mostenit impreuna cu fratele meu,in urma decesului ambilor parinti, o casa cu terenul aferent, la tara. Casa si terenul sunt inscrise in CF, ... (vezi toată discuția)
Succesiune parinti eugenmarianpopa eugenmarianpopa Ce acte si cat dureaza succesiunea ? Suntem 3 frati, tatal a decedean in 1985 si mama a decedat anul acesta pe 22 Ianuarie. Terenurile intravilane si ... (vezi toată discuția)
Mostenire bunuri de la bunic Raimonda Raimonda Va prezint urmatoarea situatie: -casa construita de parintii mei in 1960,dar pe numele bunicului -taxele casei platite de parintii mei -exista ... (vezi toată discuția)