avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cazier judiciar- onorariu avocat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cazier judiciar- onorariu avocat

Bună ziua.As dori să aflu un preț aproximativ pentru a fi reprezentat de un avocat care să facă reabilitarea de drept.Va mulțumesc frumos
Ultima modificare: Luni, 6 Mai 2019
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Trebuie sa contactati direct un avocat daca doriti sa aflati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu avocat pentru un proces divort gabitza19 gabitza19 as dori sa stiu cam la ce suma se ridica onorariul (aproximativ) unui avocat ce ma poate reprezenta intr-un proces de divort (mentionez ca am un copil ... (vezi toată discuția)
Unchi decedat in florida- nu stim cum sa ne descurcam in aceasta situatie lutyan77 lutyan77 buna ziua.as dori sa aflu ce demersuri sa facem in privinta socrului meu care a decedat anul trecut in 22 decembrie in FLORIDA,el fiind cetatean Roman si ... (vezi toată discuția)
Nu mai exista calea de atac pt pv sub 2000 lei si suspendarea permisului de conducere Denage Denage Buna ziua.As dorii sa stiu daca in procesele pt contestarea PV nu mai exista calea de atac?mi s a spus ca cei implicati in procese contra politiei primesc ... (vezi toată discuția)