avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... procura banca -drepturi
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

procura banca -drepturi

Fiica mea are credit la o banca(credit imobiliar).Eu am imputernicire la acea banca din partea fiicei mele(nu stiu ce s a prevazut in aceasta imputernicire pt ca s a operat direct in banca).Doresc sa depun o suma de bani in contul ei si sa platesc o parte din rate si refacerea scadentarului cu scurtarea termenului de achitarea ratelor Pot eu sa fac acest lucru sau doar fiica mea?Multumesc ca existati
Cel mai recent răspuns: Paica Florica , utilizator 23:22, 9 Mai 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Asa cum ati fost sfatuita anterior, trebuie vazuta intinderea mandatului. Daca este specificat ca puteti sa achitati in numele ei si sa negociati perioada de scadenta, atunci este in regula. Nu va luati dupa ce spune Banca. Solicitati procura sa vedeti exact ce scrie.
Multumesc f mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

M-a trimis functionarul public la plimbare! Alexandreevici Alexandreevici M-a trimis functionarul publicla plimbare! Mama mea, fiind in etate si avand probleme medicale, deplasandu-se cu dificultate, mi-a facut procura speciala ... (vezi toată discuția)
Executare silita dana tudor dana tudor am un credit de nevoi personale la banca raiffesen nu am mai platit datorita ramanerii fara servici si eu si sotul creditul este din 2006 banca nu mi-a trimis ... (vezi toată discuția)
Procura speciala Vasile1952 Vasile1952 Buna ziua, Sunt in judecata cu o societate de recuperare. Recuperatorul a depus la dosar contract de cesiune si procura speciala. Procura speciala a fost ... (vezi toată discuția)