avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... plata inlocuire ascensor
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

plata inlocuire ascensor

Buna Ziua . Puteti sa-mi spuneti va rog daca , in cazul inlocuiri unui ascensor / rezulta niste sume de plata / proprietarii care locuiesc la parter nu au obligatia de plata la fel cu restul . Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:17, 7 Mai 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,
pe aceasta tema a fost publicat un articol chiar pe avocatnet.ro. Gasiti informatiile mai jos:
www.avocatnet.ro/articol_489...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pot fi scutiti NUMAI la consumul energiei electrice aferente functionari liftului. Si aici este o conditie daca exista contorizare pentru consumul liftului. Abonamentul de intretinere si orice reparatie ,cat de mica, se plateste in functie de cota de proprietate
Ultima modificare: Luni, 6 Mai 2019
sanda65, utilizator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Liftul reprezinta parte comuna
Costurile aferente intretinerii si reparatiei partii comune condominiu,conform disp L nr 196/2018 se repartizeaza fara exceptie tuturor proprietarilor indiferent de etajul unde locuiesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stau la bloc vreau sa stiu daca parterul si etj.1 platesc liftul? ... RIZEAFLORICA RIZEAFLORICA Stau la bloc vreau sa stiu daca parterul si etj.1 platesc liftul? La noi in bloc nu se plateste. Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Bun comun liftul de pe casa scarii florinfane florinfane Buna ziua ma numesc Florin Chelea si locuiesc ca multi alti romani la parterul unui bloc turn cu 10 nivele . Intrebare cum pot sa scap de plata liftului la ... (vezi toată discuția)
Lift si cheltuieli comune buigaa buigaa Din ce am citi am inteles ca se plateste liftul si daca stau la parter,dar se plateste dupa nr. de persoane sau dupa suprafata apartamentului ? La fel si ... (vezi toată discuția)