avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Suspendare cerere reconventionala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Suspendare cerere reconventionala

Am depus o cerere reconventionala, intr-un dosar de partaj judiciar. As putea depune o cerere de suspendare a cauzei din cererea reconventionala? In ce temei legal poate fi formulata?
Ultima modificare: Marți, 7 Mai 2019
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Cel mai recent răspuns: doar_dana , utilizator 11:05, 7 Mai 2019
incercati, va rog, sa reformulati!
practic, doriti suspendarea cererii reconventionale?
Da. Se poate?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Teoretic se poate, pt motive prevazute de lege.
Ce interes ati avea?
La repunerea pe rol veti plati jumatate din taxa de timbru, din nou.
Sunt niste motive personale. Am nevoie de o amanare pt judecarea cererii reconventionale. Ma puteti ajuta cu motivele prevazute de lege? Va rog mult!
Buna ziua, am depus o cerere reconventionala pt un partaj judiciar. Cererea a fost timbrata, am platit taxa, La urmatorul termen taxa judiciara a fost majorata. Am facut cerere de reexaminare, dar a fost respinsa. In cererea reconventionala solicitasem ca bunurile imobile adaugate sa imi fie atribuite in exclusivitate mie, deoarece asa ma intelesesem verbal cu surorile mele. Intre timp, una dintre surori s-a razgandit si a depus intampinare la cererea mea si solicita ca bunurile sa fie impartite. As dori sa depun o cerere de suspendare a cererii reconventionale. In ce temei legal pot face asta? Va rog mult sa ma ajutati! Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj bunuri comune repus pe rol raluca32 raluca32 Am un proces de partaj pe rol , un proces anevoios si greu au fost in partajare doua imobile s-au parcurs toti pasii s-a pronuntat admitrea in principiu in ... (vezi toată discuția)
Cand pot depune cerere pentru a beneficia de oug nr. 51/2008? cerebel33 cerebel33 in calitate de parat cand pot depune cerere in dosarul de partaj,pentru a beneficia de oug 51/2008 privind taxa judiciara de timbru? fac mentiunea ca in curand ... (vezi toată discuția)
Divort suteanu maria suteanu maria Buna ziua!Imi cer scuze ca insist pe aceasta tema dar sper ca ma veti intelege.Sotul meu a deschis divortul,am avut termen pe 26 26 2009,nu ne-am prezentat ... (vezi toată discuția)