Am depus o cerere reconventionala, intr-un dosar de partaj judiciar. As putea depune o cerere de suspendare a cauzei din cererea reconventionala? In ce temei legal poate fi formulata?
Buna ziua, am depus o cerere reconventionala pt un partaj judiciar. Cererea a fost timbrata, am platit taxa, La urmatorul termen taxa judiciara a fost majorata. Am facut cerere de reexaminare, dar a fost respinsa. In cererea reconventionala solicitasem ca bunurile imobile adaugate sa imi fie atribuite in exclusivitate mie, deoarece asa ma intelesesem verbal cu surorile mele. Intre timp, una dintre surori s-a razgandit si a depus intampinare la cererea mea si solicita ca bunurile sa fie impartite. As dori sa depun o cerere de suspendare a cererii reconventionale. In ce temei legal pot face asta? Va rog mult sa ma ajutati! Multumesc!
Divort
suteanu maria
Buna ziua!Imi cer scuze ca insist pe aceasta tema dar sper ca ma veti intelege.Sotul meu a deschis divortul,am avut termen pe 26 26 2009,nu ne-am prezentat ... (vezi toată discuția)