avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecinul meu ocupa abuziv drumul public de acces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecinul meu ocupa abuziv drumul public de acces

Buna ziua. Am cumparat un teren pentru construcție casa. Am facut proiectul, am primit si autorizatie de construire, totul e in regula, insa drumul public de acces la parcela mea este ingust si nu imi permite accesul cu masini de mare tonaj pt inceperea constructiei, am făcut o sesizare la primărie, au venit, au facut masuratori si au constatat ca vecinul care are casă paralel cu drumul, are gardul cu 3 m in drum. I-a fost trimisa o înștiințare acasa pt retragerea gardului pe limita lui de proprietate, dar REFUZA, iar noi nu putem incepe construcția din acest motiv, neavand alta cale de acces . Intrebarea mea e: ce se poate face ? Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 09:06, 7 Mai 2019
Buna ziua!
Discutati cu un avocat, poate il puteti actiona in instanta pentru daunele produse, mai ales daca aveti si raspunsul de la primarie favorabil.
Bună ziua,
singura Dvs. optiune este sa va adresati instantei de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. as avea nevoie de sprijinul si expertiza comunitatii ... Horus Horus Buna ziua. As avea nevoie de sprijinul si expertiza comunitatii pe urmatoarea: Cum se poate reglementa accesul(limita de tonaj, viteza, inaltime, chiar si ... (vezi toată discuția)
Probleme bransare canalizare rotterro rotterro Buna ziua, In 2015 un verisor a cumparat un teren de 20 ari care include si un drum de acces de 200mp din care el detine 2/3. in 2015 s-a apucat sa faca ... (vezi toată discuția)
Acces carosabil la limita proprietatii luci_andrei63@yahoo.com luci_andrei63@yahoo.com Zidul din spate al casei mele coincide cu limita de proprietate.In spatele casei de afla un teren,fosta ferma pomicola CAP,retrocedat proprietarilor,introdus ... (vezi toată discuția)