avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Intrebare
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Intrebare

În anul 2014 am vândut un autoturism unui cetățean,mentionez ca in perioada respectiva se plătea taxa de înmatriculare,pt a nu plati taxa i am facut la notariat un contract de comodat pt o perioadă de 5 ani.In acel contract era menționat că nu va înstrăina masina altei persoane,dar la două săptămîni respectivul a vândut masina.Am aflat acest lucru si l-am actionat in judecata,judecatoarea nu a ținut cont de clauzele din contractul de comodat,respingând dosarul pe motivul că există acel contract.de atunci nu mai stiu pe unde a ajuns acel autoturism si voiam doar sa radiez masina sau să-l oblig pe acel cetățean sa o înregistreze pe el.ce soluție credeti ca am.multumesc.

Alte discuții în legătură

Vanzare autoturism/contract comodat bobby27 bobby27 Buna ziua, as avea nevoie urgent de cateva sfaturi avizate pentru care multumesc anticipat. Situatia se prezinta astfel - am un autoturism inmatriculat RO pe ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism serafim liviu serafim liviu acum 4 ani am vandut o masina .ca acte de la acea masina mai am doar cartea de identitate a masinii .Nu cunosc unde mai este acum masina si nici cine o are in ... (vezi toată discuția)
Radiere auto fara acte... dacibalan dacibalan Buna ziua, Va rog sa ma indrumati (ajutati) in rezolvarea unui caz mai special de radiere a unui autoturism. Este vorba despre un autoturism marca ... (vezi toată discuția)