avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit

Buna ziua.am auzit ca sa scos roborul de la banci eu daca ma duc si iau un credit sau imi fac o refinantare si am credit cu rata fixa ma afecteaza cu ceva?s-ar putea sa plătesc mai mult rata pentru suma respectiva? Am rata fixa nu pentru apartament este de nevoi personale

Alte discuții în legătură

Credite bancare avramut loredana avramut loredana Am 2 credite: unul de nevoi personale in valoare de 10000 pe 10 ani si unul ipotecare de 28000 pe 40 ani ambele in euro si ambele variabile. La cel de nevoi ... (vezi toată discuția)
Incheiere act aditional oug 50/2010 cu banca-abuz? dinu constantin dinu constantin am primit invitatia bancii de a semna un act aditional pentru un credit auto luat in 2008. fata de cotatia ROBOR au mai cerut o marja nu sunt de acord cu ... (vezi toată discuția)
Credit nevoi personale - dobanda fixa versus dobanda variabila...un sfat, va rog! carmenbucur carmenbucur Va solicit o sugestie in urmatorul caz: Intentionez sa imi refinantez 2 credite , anume: un credit (deja refinantat...dar in conditii cam dezavantajoase,a ... (vezi toată discuția)