avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CCC de la 2 la 3 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CCC de la 2 la 3 ani

Buna.Trebuie sa prelungesc concediu de crestere a copilului de la 2 la 3 ani.Fetita face 2 ani in 2 iulie ,cand se depunde dosarul?Ce acte sunt necesare ?Daca firma unde am lucrat se inchide peste o luna era CMI si se face SRL ce se intampla .Multumesc

Alte discuții în legătură

Care este procedura in situatia in care tatal solicita ccc gabidgabid gabidgabid Buna ziua! Am rugamintea, in masura in care este posibil, sa ma lamuriti si pe mine cu ceva informatii cu privire la urmatoarea situatie : Sotia mea este ... (vezi toată discuția)
Dosar indemnizatie!!! maramary maramary Buna ziua!pe data de 22 iulie mi se termina postnatalul...cand pot merge la CJP pt adeverinta care imi trebuie la dosarul pt indemnizatie?si in cat timp imi ... (vezi toată discuția)
Insarcinata in timpul concediului pentru cresterea copilului pana la 2 ani noa.brigi noa.brigi Va rog sa-mi raspundeti daca se poate! Sunt in concediu de crestere a copilului pana la 2 ani, si am ramas gravida. In august ar trebui sa lucrez dar voi ... (vezi toată discuția)