avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reclamatie cadru didactic
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Reclamatie cadru didactic

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati intr-o situatie destul de delicata. Un parinte a facut o reclamatie la adresa unui cadru didactic. Aceasta reclamatie a fost inregistrata la secretariatul unitatii scolare urmand a fi discutata, eventual luate masuri. Imi puteti spune daca aceasta reclamatie trebuie xeroxata si prezentata cadrului didactic respectiv? Exista vreo lege care prevede acest aspect? Cadrul didactic fiind informat de aceasta reclamatie insa solicita destul de agresiv o copie dupa plangerea respectiva.

Alte discuții în legătură

Echitatea in scoala si conduita morala ireprosabila a cadrului didactic. andrei calud andrei calud Buna ziua, Vreau sa va prezint un caz in care a fost implicat copilul meu in cadrul scolii si va cer deasemeni sfatul pentru a se face dreptate in mod ... (vezi toată discuția)
Desfacerea cim prin acordul partilor ( art. 55). ContSters53977 ContSters53977 Buna ziua, care este procedura ce trebuie urmata in cazul desfacerii CIM prin acordul partilor ( art. 55). Mentionez faptul ca e vorba de un cadru didactic ... (vezi toată discuția)
Art.180 din codul penal Stelian Gaus Stelian Gaus Buna ziua! In data de 22.10.2009, fiica mea, eleva in clasa a V-a, a fost agresata de catre un cadru didactic in timpul orei. Mai exact, la acel moment, o ... (vezi toată discuția)