avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Zile libere legale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Zile libere legale

Buna ziua,

Ce fac in situatia in care un salariat s-a angajat la jumatatea lunii aprilie, au fost doua zile libere (vinerea mare si Paste) si a avut 64 ore lucrate.
Programul de salarii nu calculeaza salariul decat la zilele lucratoare. salariatul si-a calculat si cele doua zile si spune ca ar fi trebuit sa primeasca mai multi bani. Nu ii pot pune mai multe zile lucratoare deoarece se vede data angajarii. V-ati mai intalnit cu vreo situatie asemanatoare?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:31, 7 Mai 2019
Salariatul a lucrat in acele zile?
Nu.
Atunci nu are cum sa-i iasa 2 zile in plus...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Saptamana de lucru Bazilman Bazilman Buna ziua, nelamurirea mea este urmatoarea: Am citit peste tot ca saptamana de lucru, de cele mai multe ori, e compusa din 8/40 ore pe saptamana dar nu am ... (vezi toată discuția)
Paºte catolic, pontaj luna aprilie 2013 Cosmi7 Cosmi7 Bună ziua, Dragii mei, Vă supun atenţiei următoarea chestiune; Luna aprilie 2013, are 22 de zile lucrătoare. Cum pontez salariaţii de ... (vezi toată discuția)
Calcul ore suplimentare criss_cluj15 criss_cluj15 Buna, As vrea sa stiu si eu cum se calculeaza un salar sau mai bine spus cum se calculeaza orele suplimentare si sambetele? Eu am un salar brut de 1340 lei ... (vezi toată discuția)