avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Speță Legea 17 / 2014
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Speță Legea 17 / 2014

Am un teren agricol care are un singur număr cf, dar sunt doua parcele cu doua numere cadastrale. Un număr cadastral este intravilan iar celălalt este extravilan. Terenul se afla la mai puțin de 30 km de granita, deci trebuie acordul MApN pentru vânzarea terenului în extravilan. Exista posibilitatea să vând parcela de intravilan și să donez parcela de extravilan aceleiași persoane?...este necesar avizul MApN in cazul donației? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Cumparare teren extravilan - lege 2023 actualizata - ajutor! ... elryko elryko Cumparare teren extravilan - lege 2023 actualizata - ajutor! Doresc sa cumpar un teren 52 ari din care 27 sunt intravilan iar restu extravilan, cum se ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren extravilan arabil denisblj denisblj Buna ziua. Doresc sa vand un teren extravilan arabil in judetul Timis. Cei de la primarie mi-au spus ca nu pot face acest lucru pentru ca terenul poate fii ... (vezi toată discuția)
Teren extravilan curti - constructii. drept de preemtiune? alex1981 alex1981 Buna seara, pentru vanzarea unui teren extravilan care are categoria de folosinta \"curti-constructii\" se poate face contract de vanzare fara respectarea ... (vezi toată discuția)