avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dauna materiala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dauna materiala

O piatra sărită din roata celui din fata spate parbrizul .Cel de la care a sărit piatra merge împreună cu mine la politie , completam toate cele , accepta vina prin faptul că nu a redus viteza la trecerea peste un sector cu lucrări , semnalizat .Cei de la asigurări nu accepta amiabila fiindcă nu a existat contact între auto și cer proces verbal " de la politie , poliția nu eliberează fiindcă nu sa încălcat legea și eu rămân cu parbrizul spart

Alte discuții în legătură

Accident auto cu pagube materiale, rezolvat prin înțelegere. ulterior proprietarul celeilalte mașini îmi cere bani în plus, ce se poate face în această situație? AlinaCecilia AlinaCecilia Am patinat pe un drum si a sarit o piatra spargand geamul altei masini, m-am inteles cu proprietarul sa-i cumpar geam si sa-l montez ajungand undeva la 150 de ... (vezi toată discuția)
Piatra sarita de la roata masinii proprii in parbrizul altei masini c.ionescu c.ionescu Astazi am fost oprit in trafic de conducatorul unui autoturism care rula in spatele meu spunindu-mi ca de la roata masini mele i-a sarit o piatra si parbrizul ... (vezi toată discuția)
Reclamație parbrize sparte din cauza drumului lugoj-timisoara NicoMiha NicoMiha Buna ziua. Pe drumul dintre Lugoj și Timișoara este turnat un strat subțire de pietris, nu știu dacă este normal așa ceva? În urma cu o luna au ... (vezi toată discuția)