Buna ziua.
Pe drumul dintre Lugoj și Timișoara este turnat un strat subțire de pietris, nu știu dacă este normal așa ceva? În urma cu o luna au început lucrările la acest drum . Indiferent de cat de încet ai merge m-am ales cu doua pietre in parbriz și sa făcut praf (clar trebuie schimbat pe bani mei), problema e că nu sunt singura, sunt zeci de mașini zilnic care se aleg cu parbrizul spart pe acest drum. Ieri a sărit și soțului meu o piatra,. Acum avem amândouă mașinile cu parbrizul spart . Același lucru la patit și fratele meu. Oare este normal așa ceva? Nu poate fi tras nimeni la răspundere? Cred că acea firma care toarnă asfalt din pietriș își bate joc de noi. Am și poze cu acel drum. Pot face vreo plângere? Și unde dacă de poate. Mulțumesc frumos.
si eu am patit la fel. mi-a cazut o pietricica in partea din dreapta a parbrizului si din fericire e doar putin crapat. Am facut sesizare la politie. Interesant ca in 70.000 de km de drumuri europene nu s-a intamplat nimic, doar portiunea chizătău - recaș mi-a făcut probleme, e plină de pietricele, deși semnalizată corespunzător, cu limitator de viteză de 40km/h dar care nu e respectat de ceilalti participanti la trafic. Degeaba semnalizează politia ca aici pot sări in parbriz pietricele dacă acest drum national nu e adecvat pentru circulatia publică. O insultă la adresa soferilor care platesc vignetă si primesc servicii foarte proaste.