Locuiesc la o curte comuna .In curte am instalat o camera de supraveghere amplasata pe camara mea de lemne.Eu fiind plecata la munca in strainatate unul dintre cecini mi a lipit cu banda de hirtie acea camera care in timp de 8 ore eu nu am putut sa mi supraveghez imobilul.Am facut sesizare la politie am primit raspuns ca nu are ce sa i daca vecinului ca nu este vreo infractiune penala.Va rog un raspuns daca se poate ceea ce eu nu cred ca este posibil sa nu existe ceva impotriva lui avind in vedere ca s a atins de bunul meu .Mentionez ca eu am filmarea cind vecinul a lipit acea banda si totodata si acea banda cu amprentele lui pe ea .
Nu am cerut acordul nici unui vecin.Dupa 1 an de zile de la montarea camerei unul dintre vecini acel care mi a acoperit camera a inceput sa l deranjeze pt faptul ca l am dat in judecata ca detine porumbei si stupi de albine.Acea camera bate doar pe apartamentul meu.
Intrebare
Loryyta
La o curte comuna daca unul dintre vecini detine stupi de albine si porumbei ( care stau toata ziua pe acoperisul terasei mele si al bucatariei de dimineata ... (vezi toată discuția)