avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Ce trebuie sa fac în numele copiilor mei(am procuri) când la Direcția de taxa și impozite sector 6 nu vor sa recunoască procentele dobândite cu certificat de moștenitori în urma decesului bunicii lor, iar în urma decesului ulterior al bunicului și în urma unei hot. judecătorești strict pe stabilirea cotelor procentuale de pe urma lui(transformate în sulta) Direcția taxe și impozite a trecut totul la moștenitorii părții celeilalte.... Procentele de pe urma bunicii lor înglobate întro hotărâte care nu a dezbătut acest subiect?!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 12:43, 8 Mai 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa va adresati cu cu o solicitare scrisa la care sa atasati actele si sa solicitati raspuns in scris in termen legal.
Daca nu raspunde sau daca raspunsul este nesatisfacator atunci va trebui sa va adresati instantei in contencios administrativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere mostenire MariusD@1984 MariusD@1984 Buna ziua Nu stiu cum sa procedez in urmatoarea situatie: In urma decesului bunicului meu a ramas ca mostenire o casa batraneasca de la tara impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Succesiune apatrascu apatrascu Eu am deschis succesiunea dupa bunica. Cunosc masa succesorala si cunosc pasivul succesiunii. Doresc sa ma informez ce taxe platesc . Adica se taxeaza valoarea ... (vezi toată discuția)
Partaj succesoral Amalia_diva Amalia_diva Pentru dezbaterea unei succesiuni dupa bunici mei in instanta ce obligatii am? Bunul este o garsoniera care este ocupata de copilul matusei mele fara ... (vezi toată discuția)