Buna ziua. Am incheiat activiatea la fostul loc de munca pe 1 sept, Am inteles ulterior ca, cartea de munca au incheiat-o cu 30 sept. Problema este ca nici azi, 24 nov, nu mi s-a eliberat cartea de munca. ce ar tb sa fac in aceasta situatie? va multumesc si astept raspunsul dv.
Trebuie sa primti toatre drepturile salariale "la zi", asta insemnand si plata zilelor de CO neefectuate, proportional cu perioada lucrata.
Apoi, trebuie sa primiti 1 ex original de decizie de incetare cu viza ITM, carnetul de munca inchis si avand viza ITM, eventual o nota de lichidare (daca se practica la nivelul societatii).
In cazul in care nu v-au fost platite zilele de CO este bine sa faceti o solicitare in scris catre angajator, in 2 ex, si sa luati nr de inregistrare si data.
Asta daca cumva "a uitat".
Aceasta cerere va poate folosi in eventualitatea unei actiuni in justitie ptr recueprarea drepturilor
Carte de munca
huminiuc
Buna ziua,
În anul 2006,luna august,mi-am dat demisia dintr-o societate comercială ;contractul individual de muncă încheiat cu această societate ... (vezi toată discuția)