avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1933 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cifra de afaceri filiala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cifra de afaceri filiala

Buna ziua!
Va rog.., poate ma ajuta cineva si ma lamureste, daca in cifra de afaceri a unei societati se ia in calcul atat cifra de afaceri a societatii mama cat si cifra de afaceri a filialei acelei societati?
Stiu ca filiala este societate independenta si are patrimoniu propriu, dar nu stiu daca are si cifra de afaceri proprie....
Multumesc tare mult pt eventualele raspunsuri!
Ultima modificare: Miercuri, 8 Mai 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Filiala ong infiintat in sua annabela annabela Buna ziua. Doresc sa aflu daca un ONG infiintat in SUA poate avea filiala in Romania si angajati de asemenea, respectiv ce demersuri trebuie facute in acest ... (vezi toată discuția)
Deschidere filiala in romania pentru un ong italian getalazar getalazar 1. Un ONG italian ar putea sa-si deschida filiala in Romania, care sa aiba personalitate juridica romaneasca cu cod fiscal propriu etc., cu toate drepturile ... (vezi toată discuția)
Cuantum patrimoniu filiala fundatie alnajar alnajar Buna tuturor, Stie cineva care este cuantumul patrimoniului alocat unei filiale a unei fundatii? Cum se calculeaza?Este o suma fixa? Am cautat un rasp. in ... (vezi toată discuția)