avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Spatiul verde din jurul blocului
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Spatiul verde din jurul blocului

primaria a decis sa faca imbunatatiri zonei si vor sa faca pe sub ferestrele blocului trotuar si apoi dupa parcari pentru masini apoi strada pe care circula masinile, stiu ca exista o distanta care trebuie respectata , nu stiu exact care este, Mentionez ca trotuarul vechi era la o distanta de 5 m fata de bloc, prin largirea strazii acesta se va muta exact langa bloc si accesul in casa scarii blocului se va face prin lateral. Cum putem noi cei care locuim in zona sa ne opunem acestei lucrari , mentionand ca sunt copii mici care nu vor mai putea sta in fata scarii ?
Ultima modificare: Miercuri, 8 Mai 2019
doomiz, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:07, 9 Mai 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Distanta minima intre constructii este de 5 m
Initial contactati serviciul responsabil din primarie,eventual viceprimarul responsabil
Daca nu solutionati amiabil analizat oportunitatea atacarii hotararii in instanta de judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bloc cu masini sub geam Simina99 Simina99 Buna ziua, am cumparat un apartament la parter cu vederea pe spate. In jurul blocului ,pe spate si lateral exista numai beton, iar masinile imi parcheaza in ... (vezi toată discuția)
Poate masina straina sa parcheze langa blocul nostru ? Pilu Pilu Buna ziua, as avea rugamintea daca poate cineva sa ma lamureasca cu urmatoarea problema: Langa blocul unde locuiesc este un trotuar lat de 2 m., in continuare ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, locuiesc la bloc nou intr-un cartier rezidential de ... cetatean.roman90 cetatean.roman90 Buna ziua, Locuiesc la bloc nou intr-un cartier rezidential de case. Mai exact este un bloc cu 2 etaje inconjurat de case. Blocul are parcari construite de ... (vezi toată discuția)