avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale dizolvare societate comerciala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

dizolvare societate comerciala

Doresc sa dizolv societatea mea.Cat ma costa?De ce suma sa ma pregatesc?
Cel mai recent răspuns: Denisa Stanca , Avocat 11:59, 24 Noiembrie 2009
Daca se doreste dizolvarea concomitent cu lichidarea, asa cum cred eu, se parcurg 2 etape; taxele la ORC pentru ambele etape sunt in jur de 600 lei. Pe langa acestea este nevoie si de o situatie financiara de lichidare care se face de contabil si costa cam 200 lei, precum si de un certificat fiscal.

Cam astea sunt costurile daca va ocupati personal, daca nu va descurcati si apelati la un avocat se include si onorariul avocatului.

Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cost desfiintare societate ContSters152796 ContSters152796 Cam cat ma costa ca sa desfiintez o firma care nu are activitate sau care sunt taxele de desfiintare la registrul comertului? (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac; sa inchid o firma sau sa o suspend simona_82 simona_82 BUNA ZIUA.AM O PROBLEMA NU STIU CE TREBUIE SA FAC ;SA INCHID FIRMA PE CARE O AM SAU SA -I SUSPEND ACCTIVITATEA PE 3 ANI........MENTIONEZ CA AM DEPUS DECLARATIA ... (vezi toată discuția)
Inchidere firma fara activitate dan-sibiu dan-sibiu BUNA ZIUA am infiintat o firma srl-d in februarie 2015 ....in lipsa de activitate as dori sa o inchid...ce ar trebui sa fac [ acte..daca trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)