avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Telefon defect
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Telefon defect

Am achiziționat un telefon mobil nou din magazinul Flanco, spre ghinionul meu, defect. Am mers înapoi la vânzător cu cererea de a mi fi înlocuit produsul. Am fost respinsă, cerâdu mi se să trimit aparatul în service. Este corect cum a procedat vânzătorul? Mie mi se pare că am fost fraierită-odata ce am cumpărat un telefon defect de nou, de ce nu l înlocuiești și l trimiți în service? Voiam un telefon sh... aveam de unde cumpăra și la un alt preț. Vă mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Alina Pomuhaci , utilizator 02:13, 9 Mai 2019
legal, optiunea 1 este repararea. de ce nu l-ati verificat la cumparare? dureaza maxim 15 min. iar daca nu va pricepeti, apelati la un prieten.

Aparatul a fost probat în magazin, dar defecțiunea lui era ca nu se încarca, se învingea în timpul încărcării,în timp ce l foloseai lucruri ce nu puteau fi descoperite în magazin. A fost dus în service, resoftat și adus înapoi. Deranjat e faptul ca, deși ți se vând lucruri defecte de noi, nu ți le înlocuiesc. Aaaa dacă se întâmpla după 1luna,6luni....mai ziceam, dar de nou....


Adrian Dimitriu a scris:

legal, optiunea 1 este repararea. de ce nu l-ati verificat la cumparare? dureaza maxim 15 min. iar daca nu va pricepeti, apelati la un prieten.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termeni legali de garantie Robby_ Robby_ Buna ziua ! Am lasat la Flanco un telefon pentru a fi trimis in service pentru o problem de garantie. Telefonul a fost trimis inapoi(a fost inlocuit in ... (vezi toată discuția)
Inlocuire telefon in perioada de garantie. uqadwe uqadwe O sa incerc sa fiu foarte pe scurt. Anul trecut am cumparat de la X telefonul marca A tipul B. Produsul s-a defectat dupa un an, l-am trimis de doua ori in ... (vezi toată discuția)
Legea 443/2003 unombun unombun Salut, Ma intereseaza mai multe aspecte ale legii: -vanzarorul este obligat sa preia un produs pentru a-l trimite in service,chiar daca exista service in ... (vezi toată discuția)